Hirdetés

Akár 6 milliót is rejthet az évfordulós Monopoly

|

A Hasbronál méltóképp szerették volna ünnepelni a Monopoly 80. születésnapját, ezért néhány dobozban a játékpénzeket valódira cserélték.

Hirdetés

A Monopoly a világ egyik legnépszerűbb játéka, nem véletlenül. A viszonylag egyszerű szabályokból összeálló, de végül komplex egészet alkotó játék folyamatosan változik, mindig megújul, a számos változatnak és átdolgozásnak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja benne a szépséget.

A Hasbronál szerették volna valamivel meglepni a játékosokat most, hogy a Monopoly 80 éves lett, ezért úgy döntöttek, hogy a limitált szériás, mindössze 30 ezer példányban készülő évfordulós változatba elrejtenek egy kis ajándékot. Összesen 80 dobozba nyúlnak bele, melyek közül 69-be 150 eurót, 10-be 300 eurót, egyetlen egybe pedig 20 580 eurót, azaz több mint 6,3 millió forintot rejtenek.

 

Súlyra semekkora különbség sem lesz a dobozok közt, de a pénzt rejtő Monopoly-k valamivel vastagabbak lesznek, mert az ajándékot csak így tudták belezsúfolni. Az akciót teljes titokban hajtották végre, még egy törvényszolgát is felkértek, aki kezelte és leszámolta a pénzt. Látunk rá esélyt, hogy néhányan, akik valódi pénzt találnak a dobozban, játéknak hiszik és nem fogják valódi vásárlásoknál használni. Hehe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)