Hirdetés

A Monopoly legújabb kiadásában kötelező csalni

|

Legalábbis ha nyerni akarsz, akkor mindenképp mocskos trükkökhöz kell folyamodnod. Vagy lebuktatni a többieket, akik ugyanezzel próbálkoznak.

Hirdetés

Akár családdal, akár barátokkal játszunk, szinte elkerülhetetlen, hogy valaki ne próbálja meg megkerülni (vagy leglaábbis egy kicsit hajlítani) a szabályokat a Monopoly-ban, hiszen valljuk be, mindenki megpróbált már ügyeskedni a bankkal vagy az ingatlanokkal egy-egy parti során. Hamarosan viszont gond nélkül csalhatunk a játékban, sőt ajánlott is lesz piszkos módszerekhez folyamodni, ha nyerni akarunk.

Hirdetés

A Hasbro nemrég bejelentette a Monopoly Cheater's Editiont, ami eléggé megkavarja a hagyományos játékmenetet. A srácok ugyanis végeztek egy kis kutatást, és rájöttek, hogy közel a játékosok fele megpróbál csalni a Monopoly-ban, ezért úgy döntöttek, megalkotnak egy vadonatúj kiadást, ami nem a fair playt részesíti előnyben.

A különleges társasjátékban 15 csalás lap található, amelyek közül 5 mindig játékban lesz. Ha sikeresen teljesítjük a lapokon szereplő feladatokat, akkor jutalomban részesülünk, azonban ha csaláson kapnak a többiek, akkor bizony pórul járunk.

Az "Identity Theft" kártya például azt a feladatot adja, hogy amikor mi következünk, akkor ne a saját bábunkkal, hanem valaki másével lépjünk. Ha sikerül, akkor a figura ott marad, ahova léptünk vele, az igazi tulajdonosa pedig 100 dollárt perkál nekünk. Viszont ha lebukunk, akkor az ellenfél visszarakja a bábuját az eredeti helyére, utána pedig arra a mezőre teheti a miénket, amelyikre csak szeretné.

A Cheater's Editionben bankár se lesz, ugyanis minden játékos saját maga kezeli a pénzügyeit, így nem árt majd odafigyelni, hogy ki csúsztat oda magához egy plusz százast, ha a csalókártya épp azt kívánja.

A Monopoly új kiadása valamikor ősszel jelenik meg, 19.99 dolláros, azaz nagyjából 5000 forintos áron. Ti szoktatok csalni a Hasbro játékában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)