Hirdetés

Monopoly Gamer - társasjátékként is visszatér kedvenc olasz vízvezeték szerelőnk

|

Számos videojátékos Monopoly feldolgozás után, végre Mario is tiszteletét teszi az egyik legismertebb családi társasjátékban.

Hirdetés

Hála, többek között a Hasbronak, akkor sem kell kedvenc videojátékainkról teljesen lemondanunk, ha otthonunkban elmegy az áram vagy hosszabb kirándulásra indulunk, hiszen csak leemeljünk a polcról a Skyrim vagy az Assassin's Creed Monopolyt, és meg is oldódott a probléma. Hamarosan pedig már a Mario Monopolyval is bővíthetjük gyűjteményünket.

A Hasbro és a Nintendo bejelentette a Monopoly Gamert, ami a mindenki által jól ismert Monopoly Super Mariós változata. A játékban megtalálhatóak az eddig megszokott elemek, de belekerülnek új karakterek és képességek is, így akár Marióval, Donkey Konggal, vagy Yoshival is játszhatunk, de természetesen nem marad ki Princess Peach sem. 

Minden karakter egyedi képességgel rendelkezik, amik befolyásolják játékbéli stratégiánkat. Princess Peach képességével például, ha a Super Star mezőre lépünk, kölcsönözhetünk a bankból. A papírpénzt leváltja a Marióból megismert aranytallér és bekerül egy Power-Up dobókocka is, ami erősíti a karaktereket a boss harcok (bizony, ilyen csatákra is számítani kell) és a játékosok közötti vetélkedések során. 

A Hasbro össze is dobott egy videót, amiben röviden bemutatják a játék fontosabb elemeit.

A Monopoly Gamer alap változata valamikor augusztusban érkezik 29,99 dolláros (körülbelül 8200 forintos) áron. Ha a jövőben további figurákat szeretnénk a játékhoz vásárolni, akkor ezt is megtehetjük 2,99 dolláros darabáron. Luigi, Boo és Diddy Kong is így szerezhető be.

Ti kipróbálnátok egy ilyen különleges Monopoly társasjátékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)