Hirdetés

Látványos összecsapást örökít meg ez a Monster Hunter-szobor

|

A nemrég bejelentett alkotást valószínűleg nemcsak a sorozat rajongói, hanem minden gyűjtő szívesen kitenné a polcára.

Hirdetés

Számos remekül megmunkált, videojátékokhoz kapcsolódó szobrot láttunk már, kezdve a gyűjtői kiadások mellé járó ajándékokkal, egészen a kissé bizarr darabokig. A Capcom szörnyvadászos sorozatához is érkezik egy különlegesség, ami egy akciójelenetet ábrázol.

Hirdetés

A Kinetiquettes műhelyében készülő Monster Hunter-szobron azt láthatjuk, amint két vadász épp egy Zinogre nevű szörnnyel küzd, ráadásul a készítők nagyon aprólékosan dolgozták ki a mű egyes részeit, így egészen elképesztő lett a végeredmény. Hamarosan pedig már elő is lehet rendelni a szobrot, és aki ezt a srácok hivatalos oldalán teszi meg, az egy extra palico-figurával lesz gazdagabb.

Ti szoktatok hasonló szobrokat vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)