Hirdetés

Mortal Kombat - ezt a Shao Kahn szobrot mi is elfogadnánk

|

A PSC Collectibles legújabb Mortal Kombat témájú figurája nem olcsó mulatság, viszont cserébe rendkívül menő.

Hirdetés

Az utóbbi évek kiváló alkotásainak köszönhetően reneszánszát éli a hihetetlen brutalitásáról elhíresült Mortal Kombat sorozat, így az sem túl meglepő, hogy megnő az érdeklődés a különféle gyűjthető relikviák iránt.

Hirdetés

Ezek között mindenképpen kiemelkedő a PCS Collectibles legújabb, limitált kiadású Shao Kahn figurája, amelynek birtokában a széria legendás gonosztevőjével akár életünk összes hátralevő napján farkasszemet nézhetünk.

A figurához természetesen a trón is hozzátartozik, ráadásul Shao Kahn szemei mögött LED fények vannak, szóval még a sötétben is menőzhetünk vele. A figura egyetlen hátulütője, hogy 1499 dollárba, vagyis nagyjából 400 ezer forintba kerül, szóval érdemes alaposan átgondolni, hogy valóban szükségünk van-e erre. Ha úgy gondoljátok, hogy igen, akkor a szobrot elő lehet rendelni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)