Hirdetés

Működhet a The Last of Us egy fekete-fehér kooperatív roguelike kalandként?

|

A vizuális dizájn és a játék tematikája szinte tökéletesen passzol a Naughty Dog sikerszériájához.

Hirdetés

A készülő The Last of Us társasjátékhoz a Naughty Dog összeállt a Themeborne nevű céggel, akik az elmúlt években két emlékezetes társast gondoztak. Az Escape the Dark Castle és az Escape the Dark Sector keményvonalas, kíméletlen roguelike-ok, fekete-fehér vizuális dizájnnal és tematikus játékelemekkel.

A Themeborne egy tökéletes csapat volt a The Last of Us világának megelevenítéséhez, így a projekt náluk landolt, és ezúttal is a korábbi munkáik csapásvonalain maradtak a srácok. Az Escape the Dark alcímmel készülő kalandot hamarosan Kickstarterre viszik - ami borítékolhatóan hatalmas siker lesz.

Hirdetés

A társast egyszerre négyen játszhatjuk majd. Feladatunk az lesz, hogy túléljünk több mint egy tucat összecsapást a karaktereink képességeinek és a kockáink erejének köszönhetően. Egy menet három cikluson keresztül, nagyjából 45 percig tart. A kockák egyébként egyediek, a kihívások pedig véletlenszerűen generáltak, így a végtelenségig újrajátszható a cucc.

Azt azért érdemes megjegyeznünk, hogy az Escape játékok egy rakat kiegészítőt kaptak a megjelenéseik óta, így meg lennénk lepve, ha pont a The Last of Us projektet nem támogatnák majd a későbbiekben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)