Hirdetés

Multikulturális kalandokat kínál az új Dungeons & Dragons könyv

|

Felfedezhetjük a Dungeons & Dragons multiverzumának egy teljesen új helyszínét.

Hirdetés

A minap a semmiből érkezett a Wizards of the Coast legfrissebb bejelentése, a Journeys Through the Radiant Citadel D&D könyv érkezése. Egy tartalmas kalandgyűjteményről van szó, ami az 1-től 14-es szintű karaktereknek szól, és nem kevesebb mint 13 különálló küldetést rejt.

A könyv kínálta kalandokat szabadon kivehetjük majd és elhelyezhetjük bármelyik világban, de akár a saját kampányunk közepében is felhasználhatjuk őket. Aki persze szeretné, akár egy létsíkokon átívelő történetet is faraghat belőlük.

Hirdetés

A Radiant Citadel lesz a kötet főszereplője, ami egy teljesen új helyszín az Ethereal Plane-en. Ez az a létsík, ami összeköti az összes többi létsíkot, a Radiant Citadel pedig afféle világítótoronyként funkcionál ott.

A sztori szerint egy hatalmas, ősöreg lény rátalált egy óriási kristályra, a lény pedig fény és melegség reményében rátekerte magát. A teremtmény végül örök pihenésre lelt ott, fizikai maradványait pedig a létsíkok vándorai felhasználták, hogy azokból egy egész várost felépíthessenek. Ez lett végül a Radiant Citadel, ami számtalan kultúrának és átutazónak ad otthont és menedéket.

Az említett citadellából 13 különböző világba látogathatunk majd el, mindegyik saját kultúrával és társadalommal rendelkezik, és persze mindenhol új feladatokkal szembesülnek a lelkes kalandozók. A könyv részét képezik a zsebuniverzum ok mindegyikéről, valamint a hozzájuk kötődő kalandokról, frakciókról és szörnyekről készült leírások is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Journeys Through the Radiant Citadel 2022. június 21-én fog megjelenni a könyves és hobbiboltok polcain, illetve a D&D Beyond digitális felhozatalában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)