Hirdetés

Hamarosan érkezik a Tini Nindzsa Teknőcös Munchkin kártyajáték

|

A minap jelentette be a Tini Nindzsa Teknőcök jogait birtokló IDW Games, hogy egy közös munka keretein belül már készül a tematikus Munchkin-változat.

Hirdetés

Jó hónapot zárnak a Tini Nindzsa Teknőcök. Nem elég, hogy csatlakoztak az Injustice 2 felhozatalához, de még egy saját, egyedi kártyajátékban is szerepelni fognak.

Hirdetés

A szerepjátékos kártyák rajongóinak nem kell bemutatni a Munchkint. Aki nem ismerné, képzelje el úgy, mint a  klasszikus szerepjátékok humoros karikatúráját, ahol a cél az, hogy minél erősebb és legyőzhetetlenebb karaktert rakjunk össze. Steve Jackson alapjátékából több tematikus pakli is készült már, ezúttal viszont a Teknőcökön van a sor. A játék fejlesztését Kickstarteren lehet majd támogatni március 7-től, és várhatóan még idén júniusban meg is fog jelenni. 

A Munchkin Teenage Mutant Ninja Turtles létrehozásában az eredeti képregény társszerzője, Kevin Eastman és a grafikus művész Tadd Galusha is részt vesz, a játékmeneten pedig a dizájner Jon Cohn dolgozik. A csomag három különböző verzióban, Standard, Deluxe és Deluxe Ultimate formában is megvásárolható lesz 30 dollártól.

Nektek hogy tetszik, beneveznétek egy Teknőcös Munchkin kalandra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)