Hirdetés

Munchkin Warhammer 40,000 - a világ egyik legmókásabb társasában ezúttal űrgárdisták lehetünk

|

Hát persze, hogy Warhammer 40,000-es Munchkin is készül.

Hirdetés

A napokban a Steve Jackson Games és a Games Workshop közösen jelentette be, hogy együttműködésüknek köszönhetően elkészül egy Warhammer 40,000 tematikájú Munchkin társasjáték. 

Hirdetés

A társasok kedvelőinek valószínűleg nem kell bemutatni a Munchkint, amit az amerikai Steve Jackson tervezett. Őt sokan összekeverik egyébként az angol Steve Jacksonnal, utóbbinak írta Ian Livingstone-nal együtt a Kaland Játék Kockázat könyveket. Az angol Steve Jackson nem mellékesen a Games Workshop társalapítója is, szóval tényleg nem árt figyelni, mikor épp melyikükről van szó. A Munchkin első kiadása 2001-ben jelent meg, ezt pedig az eltelt évek folyamán rengeteg kiegészítő és tematikus változat követte. 

A legújabb verzióra, a Munchkin Warhammer 40,000-re valamikor jövőre számíthatunk, a pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem árulták el nekünk. A korábbi kiadásokhoz hasonlóan a Munchkin Warhammer 40,000 is szabadon kombinálható lesz a többi szettel. Természetesen a kártyákat most is John Kovalic illusztrálja. 

Ugyancsak 2019-ben megjelenik két kiegészítő is a Munchkin Warhammer 40,000-hez, amelyek egyenként 112 új lapot tartalmaznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)