Hirdetés

Napi büntetés: elkelt egy My Little Pony témájú Warhammer sereg, nem is akárki vette meg

|

Már ott problémáim voltak az emberiség döntési képességével, amikor valaki elhatározta, hogy My Little Pony stílusra alakít át egy Warhammer sereget. Nem gondoltam volna, hogy meg is veszi valaki.

Hirdetés

Újra és újra meglep az univerzum, most például azzal, hogy 1800 dollárért elkelt egy olyan Warhammer 40k figura-sereg, amit alkotója a My Little Pony stílusában alakított át. Az uralkodó legerősebb egysége most egy jól ismert fejlesztő gyűjteményét ékesíti.

Hölgyeim és uraim, a Riot Games társalapítója, a League of Legends egyik alkotója, és a legszínesebb Warhammer sereg legújabb tulajdonosa: Marc Merrill.

A Polygon kollégái a hír hallatán azonnal kapcsolatba léptek emberünkkel, aki minden gond nélkül válaszolt a kötelező kérdésre: "Miért?"

"Imádom a 40k-t. Úgy egyébként is nagy Games Workshop rajongó vagyok, és játszom a játékaikat tinédzserkorom óta. Sajnos a hobbi részére (modelleket építeni és festeni őket) már nincs időm, így az eBayen keresgélek, és ha látok egy laza modellt, azt felkapom."

Amikor meglátta a gyűjteményt, úgy érezte, hogy ez egy annyira különleges kiszerelés, hogy egyszerűen bűn lenne kihagyni.

Alig várjuk beszámolóját arról, amikor majd először csatába viszi ezeket a "rosszfiúkat" a legközelebbi játékbolti versenyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)