Hirdetés

Nagyon akarják az emberek a Monster Hunter World társast

|

A Kickstarter népe rekordidő alatt dobta össze a Monster Hunter World projekthez szükséges pénzt, ami az elképesztő figurákat látva nem is csoda.

Hirdetés

A boltoni Steamforged Games neve nem hiába ismerős a társasjátékok rajongói körében, hiszen ők azok, akik az utóbbi években elárasztanak minket a videójátékok alapján készülő asztali mókáikkal. Projektjeik között számos ikonikus sorozatot találhatunk a Sonictól a Resident Evilen át a Dark Soulsig.

Legújabb ötletük pedig a Monster Hunter World társasjátékos változata, ami a Kickstarteren mindössze 90 perc alatt érte el az 1 millió dolláros célt, a cikk írásakor pedig már a 3 millió dollárt is átlépte a számláló.  A gyűjtés mindössze hat napja tart, mely alatt csaknem 13 ezer ember állt be az elképzelés mögé.

Hirdetés

A Monster Hunter World: The Board Game néven hirdetett társas egy kooperatív arénaharcos kaland lesz, melyben 1-4 játékos szállhat szembe a Monster Hunter-univerzum legveszedelmesebb szörnyetegeivel.

A résztvevőknek szorosan együtt kell majd működniük a bestiák megtalálásához és leterítéséhez, illetve az erőforrásgyűjtés és a craftelés is fontos szerepet kap.

A társashoz mellékelt promókat elnézve nem csoda, hogy könnyen nyílt az érdeklődők pénztárcája, hiszen a Monster Hunter rémségei szobrokként talán még jobban is mutatnak, mint a játékokban.

Arra viszont még sokat kell várni, hogy az asztalon lássuk viszont őket, a Monster Hunter World: The Board Game tervezett szállítási időpontja ugyanis 2022 szeptembere.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)