Hirdetés

Nagyon fontos részletet árult el az új Elden Ring projektről ez a videó

|

Szépen alakul az Elden Ring társasjáték fejlesztése, most azt is megnézhettük, hogyan épül majd fel a térkép, ahol kalandozhatunk.

Hirdetés

Bár gyönyörű volt a Dark Souls társasjátékos verziója, maradjunk annyiban, hogy messze állt a játékosbarát megoldásoktól, és ez nem csak azt jelenti, hogy önmagában nehéz volt. A kockadobásra épülő harcrendszer teljesen idegen az egész széria alapvetéseitől, ezt szerencsére hamar megtanulták az alkotók. A Bloodborne társasjáték dobozába már nem kerültek kockák, a végeredmény sokkal jobb is lett.

Ezt a vonalat fogja továbbvinni az Elden Ring társas is, melynek hamarosan, egészen pontosan november 22-én indul majd el a Kickstarter kampánya, és teljesen bizonyos, hogy pillanatok alatt összejön majd a szükséges össze, aztán pedig ennek a sokszorosa is.

A társas most kapott egy új teaser trailert, ami egy fontos részletről rántotta le a leplet.

Hirdetés

Kiderült ugyan, hogyan néz majd ki az Elden Ring társasjáték térképe: hatszögletű kis pályaelemekből áll össze a játéktér, melyek vizualitásuk tekintetében tökéletesen illeszkednek az eredeti videojátékban látott maphez, továbbá a nyílt világú alapkoncepcióhoz is. 

Nagyon várjuk a játék érkezését, és ne lepődjetek meg, ha ebből egyszer még tesztet is olvashattok nálunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)