Hirdetés

Nagyot megy a Frostpunk társasjáték Kickstarter kampánya

|

A 11 bit Studios kevesebb mint egy óra alatt összegyűjtötte a kívánt összeget.

Hirdetés

A This War of Mine fejlesztőcsapataként szokás a 11 bit Studiosra hivatkozni, pedig már 2018-as fagyos túlélő-stratégiájuk, a Frostpunk is van annyira sikeres, hogy ezzel példálózzunk. Miközben az alapjáték utolsó DLC-je, az On the Edge a nyár végén érkezett meg, addig a rajongók egy másik projektre is türelmetlenül vártak, méghozzá a Frostpunk társasjátékra. A játékmenet során maximum négy játékos vezetheti a túlélők kis csoportját egy brutális jégkorszak által sújtott világban, a feladatuk pedig az, hogy hatékonyan menedzseljék az infrastruktúrát és a közösséget.

Hirdetés

A Kickstarter felhasználói ismét bizonyították, hogy mennyire ki vannak éhezve a minőségi társasjátékokra, ugyanis a Frostpunk: The Board Game közösségi kalapozása zajos sikert aratott. A játék Twitter oldalán megjelent poszt szerint mindösszesen 54 perc alatt elérték a kitűzött célt, azóta pedig már az összeg többszörösét is összedobták az érdeklődők, ezzel újfent megszavazva a bizalmat a Nemesis és a This War of Mine: The Board Game tervezőinek.

A hír írásának pillanatában 800 ezer dollár körül jár a gyűjtés, vagyis nem csupán az alapjáték megvalósulása biztosított, hanem a plusz mérföldkövek tartalmai is: ezek között helyet kaptak többek között új figurák, szcenáriók, eseménykártyák, törvények, generátorfejlesztés és egy kísérő alkalmazás is. 

Ha szeretnétek ti is támogatni a Frostpunk: The Board Game-et, azt a linken keresztül tehetitek meg, legkorábban viszont 2021 októberében fog megérkezni a társasjáték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)