Hirdetés

Nagyot ment Kickstarteren Az utolsó léghajlító asztali szerepjáték

|

Egyetlen nap alatt milliós támogatást tudott összekalapozni a Magpie Games.

Hirdetés

Egyre terebélyesebbé válik a Nickelodeon animációs sorozata által elindított franchise, az Avatar (nem összekeverendő James Cameron kék lényeivel), amely kapott már folytatást, élőszereplős feldolgozást, képregényváltozatot és jelenleg is zajlik egy élőszereplős show elkészítése a Netflix számára.

Ezzel azonban még nincs vége az adaptációk sorának, ugyanis a Magpie Games (Masks, Wizard Kittens) nemrég fellőtte a hivatalos asztali szerepjátékának közösségi kampányát

Hirdetés

Az Avatar Legends: The Roleplaying Game a Nickelodeon licencét használva az Aang legendája és a Korra legendája sorozatok világában kapott helyet, de nem a már ismert sztorit mondja fel újra, a meglévő történetek keretein kívül játszódik.

A játékmenet során összesen négy játékos bújhat a négy nemzetből származó fiatal hősök bőrébe. A Magpie szerint a szerepjátékban a hősök a világ egyensúlyáért harcolnak, miközben megpróbálják elérni a saját maguk számára kitűzött célokat is. Az antagonisták sem egyszerű szörnyetegek, akik pusztán arra szolgálnak, hogy lecsapjuk őket, hanem - bármennyire is félrevezető a látszat - szimplán csak emberek saját vágyakkal, belső küzdelmekkel és célokkal. 

A készítők víziója sokakat meggyőzött arról, hogy érdemes támogatni az asztali szerepjátékot, ugyanis az augusztus 3-án a Kickstarterre felkerült Avatar Legends: The Roleplaying Game-nek csupán 16 percre volt szüksége ahhoz, hogy elérje a kívánt 50 ezer dolláros határt, azóta pedig pillanatában közel 1,5 millió dollárnál tart, amit több mint 12 ezer támogató hozott össze. A brutális siker hatására természetesen új mérföldkövek nyíltak meg, így többek között új dizájnokkal, NPC karakterekkel és egyéb bővítményekkel bővült a csomag, a határ pedig a csillagos ég. 

Ha nektek is megjött a kedvetek a  szerepjátékozáshoz, akkor megmutatjuk, hogyan kezdjetek neki a klasszikus Dungeons & Dragons életérzésnek

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)