Hirdetés

Napi büntetés: a Kylie Jenner Uno kártyánál nehéz feleslegesebb dolgot kitalálni

|

A jelek szerint Kylie Jenner a kozmetikumok után a társasjátékot piacára akarja betenni Bottega Veneta vagy épp Balenciaga cipőkbe bújtatott tappancsait - ki tudja, miket hord mostanság.

Hirdetés

Vannak könnyen tematizálható társasjátékok, a Monopolyból például már ezer és egy különböző verziót dobtak piacra, a Kylie Jenner Uno kártya viszont ezeket mind gond nélkül inasba rakja. Egyszerre kell kreatív zseninek és valljuk be, némileg gátlástalannak lenni ahhoz, hogy valaki ilyen magas szinten űzze a saját nevével eladott cuccok bizniszét, de hát a mai világban ezen meglepődni már luxusnak mondható mulatság.

Hirdetés

Kylie Jenner saját Uno kártyája pontosan az, amit a neve sejtet. Se több, se kevesebb. Ez egy teljesen hétköznapi Uno készlet, ami annyiban különbözik csak a bármelyik játékbolt polcairól leemelhető hétköznapi rokonairól, hogy

  • megváltoztatták a kártyák színeit
  • és kicserélték az Uno lapot egy Kylie Uno feliratú változatra

Az új "KylieSkin" bőrápoló kollekciót még érteni lehetett valamilyen szinten (volt ilyen is, nem fontos, lapozzunk), de azt tényleg senki sem gondolta volna, hogy Jenner kisasszony a társasjátékok piacára fog legközelebb betörni. Mi különösen nem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

there’s levels to this uno shit

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)