Hirdetés

Napi büntetés: a twerkelő plüssmackónál rosszabb dolog nem is kerülhet egy gyerek kezébe

|

Az elmúlt évek legnagyobb táncőrülete mostanra az egész világot meghódította, így csak idő kérdése volt, hogy a gyerekszobába is beférkőzzön.

Hirdetés

A Harlem Shake lecsengése után abban reménykedtünk, hogy egy ideig nem lesz újabb táncos őrület, amely hatalmába keríti az egész világot, de tévedtünk. A twerkelés bizony egy pillanat alatt vált ismertté, köszönhetően olyan botrányhősöknek, mint a gyerekszínészből nem is tudom mivé avanzsált Miley Cyrus.

Persze olyan ez, mint a rúdtánc. Lehet nagyon gázul csinálni, és lehet művészi szintre emelve, teljes csapatos koreográfiával felépítve egy produkciót alkotni belőle. Sokak szemében ettől függetlenül is csak seggrázás marad, de hát a tánc egy önkifejezési forma.

Az aggódó szülők persze mindent megtesznek annak érdekében, hogy ettől a fertőtől távol tartsák gyermekeiket, az kereskedők viszont a hullámokat meglovagolva próbálnak egy kis profitot csinálni. Így születhetett meg a Walmartban kapható twerkelő plüssfigura is, amelyből, medve, panda és kutya változat is létezik. Csak egyetlen kérdésünk van: miért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)