Hirdetés

Napi büntetés: Amerika kedvenc babája szerint is az Xbox Game Pass a legjobb üzlet a gamingben

|

Felicity akkora gamer, hogy kap egy játék és egy igazi Xbox Game Pass kártyát is.

Hirdetés

Az American Girl gyártója látta maga előtt azokat a szülőket, akik aggódva figyelték a babákkal játszó gyerekeiket, és akik úgy érezték, hogy a gyerkőcök bizony nem ülnek eleget a monitor előtt. Az ő kedvükért alkották meg az Xbox Series X kiegészítő csomagot, aminek segítségével még a Felicity babából is okleveles gamer csaj lehet.

Az új American Girl készletben van egy apró Xbox Series X (világit, csipog, meg amit akarsz), egy fejhallgató (sajnos nem macskafüles), két kontroller, apró játékdobozok és lemezek, egy vizes kulacs, és fidget spinner is (mert mi más üvöltené annyira, hogy GAMER, mint egy pörgő izé).

Hirdetés

A legjobb része egyébként a csomagnak, hogy van benne egy játék Game Pass kártya, ami pont úgy néz ki, mint egy valódi Game Pass kártya, csak kisebb, és nem jó semmire. Azért persze került a pakkba egy valódi is, amivel 30 napnyi Game Pass tagságot lehet kiváltani.

Azt ki fogja elmondani Felicity-nek, hogy ezeket a feltöltőkártyákat nem szoktuk ám őrizgetni?

Ezzel az American Girl babánknak meg lehet mindene a gaming világ meghódításához. Mármint ha rendben van azzal, hogy nem fog tudni Sony exkluzívokat játszani. Vagy Animal Crossingot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)