Hirdetés

Napi büntetés: gumikacsákká változtak a Doom, a Resident Evil és más játékok hősei

|

Egy gyártó gumikacsákkal helyettesítette kedvelt videojátékok szereplőit.

Hirdetés

Létezik egy bizonyos Tubbz termékcsalád, amelynek tagjai sárga gumikacsákból állnak. Ha gyermekkorotokban nem is pancsoltatok együtt ilyesmivel, a Hitman széria valamelyik epizódjában azért csak összefutottatok már hasonlóval. Nos az említett szárnyasok abban különböznek hétköznapi társaiktól, hogy tulajdonképpen cosplayerek, azaz tervezőjük beöltöztette őket egy-egy tetszőleges videojáték szereplőjének.

Hirdetés

Bár korántsem teljes a kollekció, számos franchise hiányzik, legalább még jó sokáig tudja frissítgetni kínálatát a gyártó. Az első hullámban még Spyro szerepelt pár Destinyből szalajtott guardian, valamint a DC néhány szuperhőse (és gonosza) kíséretében, de most már Sonic, Street Fighter, Doom, Resident Evil és The Last of Us témájú kacsákra is kivethetjük a hálónkat.

Meg is mutatjuk, hogy fest közelebbről Leon S. Kennedy, a zombikacsák réme.

Kinek támadt kedve pancsolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)