Hirdetés

Napi büntetés: levehető karokkal jön a Fekete Lovag szobor, ami még beszél is

|

A Monty Python által kitalált karaktert hamarosan a polcunkra is kitehetjük.

Hirdetés

Egészen zseniális humorú film volt a Monty Python társulat által készített, 1975-ben bemutatott Gyalog galopp (angolul Monty Python and the Holy Grail), aminek Fekete Lovagja sokak számára igencsak emlékezetes maradt. Nemsokára szobrocska formájában is elérhető lesz a karakter, ráadásul nagyon autentikus kivitelezésben.

Hirdetés

Valószínűleg sokan emlékeztek még a film azon jelenetére, amikor Arthur király összetűzésbe keveredett egy fekete páncélos lovaggal, akinek az összecsapás végére bizony egyetlen végtagja sem maradt, de azért kiegyezett egy döntetlenben. A Factory Entertainment úgy döntött, készít egy szobrot ennek a legendás figurának, aminek nemcsak levehetjük mindkét karját, de még tíz, a filmből ismert szöveget is elmond nekünk angolul, ha akarjuk.

A valamivel több mint 19 cm-es magasságú alkotás a tervek szerint 2020 januárjában válik elérhetővé, és már most elő lehet rendelni 49,99 dollárért, vagyis közel 15 ezer forintért. Az alábbi videó pedig kiválóan bemutatja, mit is tud a figura.

Nektek melyik a kedvenc szövegetek a bátor Fekete Lovagtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)