Hirdetés

Napi büntetés: mégis mi a bánat nő ki David Hasselhoff fejéből?

|

Locsolgatnád Hasselhoff fejét, hogy szép, dús füvet kapj? Tessék!

Hirdetés

A '80-as években Chia Pet néven vált ismertté Amerikában (magyarul fűfej) az a különböző formákba helyezett földlabda, melynek tetején fűmagok vannak, így azok locsolásával fű kezd nőni belőlük. Ennek köszönhetően ezek a füves cuccok kedvelt dekorációs elemek és gyakran kombinálják őket ismert karakterek vagy hírességek arcával, ezáltal mi magunk növeszthetünk nekik "hajat". Az ismeretterjesztő percek után következzék a lényeg:

a David Hasselhoff fűfej. 

Hirdetés

A NECA ugyanis piacra dobja a Chia Pet brandjének (amelyben van már Baby Yoda és Weid Al Yankovic is) legújabb tagját, a David Hasselhoff figurát, amely ráadásul nem is szimplán hétköznapi felszerelésben látható, hanem Knight Rider kiadásban. A Hoff fűfej doboza azt ígéri, hogy 1-2 hétnyi locsolás után teljesen kinő a zöld frizura. Csodáljátok meg ti is:

Ilyen igényes, göndör fű még nem nőtt egy fejen sem, az is biztos. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)