Hirdetés

Napi büntetés: ilyenek lesznek a Star Trek Barbie babák

|

A Mattel különleges kollekcióval ünnepli a Star Trek 50. évfordulóját: a széria karakterei által ihletett Barbie babákat dobnak piacra. Hagyunk időt feldolgozni.

Hirdetés

Idén ünnepli 50. évfordulóját a Star Trek franchise, amelynek a mai napig jelentős az öröksége, több projekt is készül jelenleg. Idén mutatkozik be a Star Trek: Mindenen túl, jövőre új Star Trek sorozat jön, a Star Trek Online folyamatosan bővül és egy rajongói Star Trek projekt is formálódik a háttérben, de ez még nem minden. 

A Mattel a Star Trek széria születésnapjának apropójából egy különleges Barbie-kollekciót készített, amiket William Shatner Kirk kapitánya, Leonard Nimoy Spockja és Nichelle Nichols Uhurája ihletett, ezáltal a sorozathoz hű jelmezeikben és a karakterekhez tartozó kiegészítőkkel szerezhetjük be őket (Kirköt például kommunikátorral és phaserrel): 

A Star Trek Barbie-k darabja 34,95 dollárba, vagyis körülbelül 10 ezer forintba kerül, de megjelenési dátumuk még nincs, egyelőre csak előrendelhetők. Ti elfogadnátok egyet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)