Hirdetés

Nem is hangzik rosszul a Halálos iramban társasjáték

|

A Funko Games készíti a Fast & Furious: Highway Heist nevű társast, ami kooperatív élményt kínál 2-4 játékos számára.

Hirdetés

A Funko a többség számára bizonyára a nagy szemű Funko Pop figurák miatt lehet ismerős, de a cég licencelt társasokat is készít, méghozzá egyre nagyobb ütemben. Tavaly például egyebek mellett a Vissza a jövőbe franchise-hoz kapcsolódó Back to the Future: Back in Time, a Footloose Party Game, és a repülős Pan Am érkezett, de a közelmúltban futott be az Idétlen Időkigre épülő Groundhog Day: The Game is.

Egyik 2021-es társasuk alapja a Halálos iramban lesz, melyben Dom, Brian, Letty, Roman és a többiek társaságában, különböző járművek segítségével, együttműködve próbálunk meg egy rablást végrehajtani egy autópályán.

Hirdetés

A Fast & Furious: Highway Heistban minden karakter egyedi képességeket kap, és minden járműnek is meglesz a maga előnye és hátránya; ki-be ugrálunk majd az autókból, helikopterekből, hogy végül sikerrel teljesítsük a három küldetés valamelyikét. Egyelőre az Entertainment Earth oldaláról lehet előrendelni, májusra várható az érkezése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)