Hirdetés

Ismerd meg te is a Nemundirt, az első hibrid szerepjátékot!

|

A hazai fejlesztésű projekt célja, hogy összekösse a klasszikus asztali szerepjátékokat és a videojátékokat, egy mindenki számára élvezhető módon.

Hirdetés

Nemundir nem más, mint egy párhuzamos univerzumban létező világ, amelynek történelme összefügg a mi világunkkal, ezért különös kölcsönhatásban vannak. Ebben a különös chrystal-punk multiverzumban a karaktered teljes életciklusát végigjátszatod, a fiatal éveitől egészen a halálig, hogy aztán feltámadásod után tovább tevékenykedj egy egészen más szerepkörben. Az egyedi világ mellett a Nemundir különlegessége a hozzá tartozó alkalmazás, amivel egy könnyen átlátható grafikus felületen kezelheted a karaktered. Ez nagyban megkönnyíti a harcok lebonyolítását, és kizárja annak lehetőségét, hogy a kutya megegye a karakterlapod.

Hirdetés

A Nemundir decemberben ünnepli 10. évfodulóját, ennek apropóján pedig egy különleges rendezvénnyel is készülnek az alkotók. A fejlesztők az elmúlt időszakban a Kitchen Budapest Talent Program keretében lehetőséget kaptak, hogy szakemberek segítségével tökéletesítsék a formulát, és létrehozzanak egy olyan hibrid szerepjátékot, ami egybeolvasztja a klasszikus táblás játékokat az innovatív mobilappok világával, ezzel hidat képezve az idősebb, tradicionális vonalat kedvelő játékosok és a felnövekvő generáció között.

A Nemundir iránt érdeklődők december 14-én a Kitchen Budapest Demo Day-en betekintést nyerthetnek a koncepcióba, a fejlesztők ugyanis itt mutatják majd be a remélhetőleg a szerepjátékok jövőjét formáló alkalmazást. A műfaj kedvelői emellett december 7-én az Infinity eSport Bárban is találkozhatnak a csapattal, ahol egy különleges, a Nemundir 10. évfordulójának alkalmából megrendezett esemény várja majd őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)