Hirdetés

Népszerű társasjátékok alapján készülnek... szakácskönyvek

|

A World of Warcraft, Final Fantasy XIV, Dungeons & Dragons és kismillió más geek téma után most a társasjátékokra repültek rá a receptmesterek.

Hirdetés

Egyáltalán nem baj, ha megtanulunk főzni, és ha valaki érdeklődésének felkeltéséhez egy általa kedvelt játék által inspirált szakácskönyvre van szükség, ám legyen. Bár sosem mondanánk nemet egy 7 fogásos vacsorára, amit Kalimdor Gordon Ramsay-je főzött nekünk, nem tudjuk, hányan veszik ezeket poénból, és hányan vannak, akik valóban elkészítik a kajákat.

Az Asmodee Entertainment és a Ulysses Press projektje viszont új játékosokat küldhet a konyhába. A két cég összeállt, hogy 2023-ban leszállítsanak egy Catan telepesei és egy Ticket to Ride ihlette szakácskönyvet.

Hirdetés

Őszinte kíváncsisággal várjuk, hogy milyen különlegességeket tudnak majd felszolgálni nekünk például a Ticket to Ride könyv írói, de az Asmodee licencelési menedzserre, Alexander Thieme nagyon lelkesnek tűnik.

"Már láttam az első receptötleteket, és biztos vagyok benne, hogy a játékok rajongóinál ott lesz valamelyik kötet a kávézóasztalon."

Irigyeljük Alexander önbizalmát, de akárhogy is, a két kötet 2023 tavaszán és nyarán megjelenik majd. 

Ti mely másik társasból csinálnátok még szakácskönyvet? Sushi Go, Nyerőleves nem ér.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)