Hirdetés

Nincs szerencséd a kockával? Lehet, hogy nem Fortuna a hibás

|

Akik sokat játszanak társas- és szerepjátékokkal, azok bizonyára tudják, hogy egy jó dobókockánál nincs is fontosabb. De vajon megéri vagyonokat költeni pár műanyag kockára?

Hirdetés

A különböző típusú dobókockák és szettek ára a 10-20 forintos kategóriától egészen a több száz, ne adj' isten ezer forintosig terjed, a különbség azonban sokszor nem csak a kocka színében vagy az írás mintázatában keresendő.

Cinkelt kockáról már mindenki hallott, de mi van akkor, ha már a gyártósorról legördülő D20 sem egyenlő esélyeket kínál. Az olcsóbb előállítási költségek érdekében sokszor nem elég körültekintően készítik ezeket a kockákat, ez pedig hosszútávon komoly előny vagy hátrányt jelenthet a használónak attól függően, hogy épp hogy sikerült a kocka.

A videón látható trükköt a golfozók használják általában, hogy a labdák egyensúlyát ellenőrizzék, de dobókockával is tökéletesen működik. Ez persze kétélű fegyver, hiszen nemcsak arra használhatjuk, hogy kizárjuk a rossz kockákat, hanem arra is, hogy összeválogassuk a legjobban teljesítő példányokat, de ezt a részét már rátok bízzuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)