Hirdetés

Hiába méregdrága, ez a Nioh szobor megéri az árát

|

A gyűjtők lehet, hogy el fogják adni, amit csak tudnak az élethű és részletgazdag Nioh ereklye láttán.

Hirdetés

Nem csak a mi tesztünk, hanem a játéksajtó szerint is az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt a PlayStation 4-es Nioh, amelyből a PC-sek sem maradtak ki, akik egy Complete Edition kiadással pótolhatták a Team Ninja akciójátékát. 

Hirdetés

A legnagyobb rajongók bizonyára örömmel pakolnák fel a játék főhősét, a fiatal Ríviai Geraltra hasonlító William Adamset a polcukra, a Prime 1 Studios pedig pont őket szólítja meg a Premium Masterline szériájának legújabb darabjával. A Williamet és védőszellemét ábrázoló, körülbelül 60 centiméter magas, polystone anyagú szobor rendkívül részletgazdag kidolgozást kapott, ám ennek meg is van az ára: 1000 dollárba kerül egy ilyen, ráadásul limitált mennyiség áll rendelkezésre, hiszen csak 750-et gyártanak belőle. Várhatóan június és augusztus között jelenik meg, addig van idő megcsodálni és megfontolni: 

Ha esetleg valakinek ez túl borsos lenne, létezik egy "olcsóbb" verzió is, amin a szellem nem, csak William található: ez körülbelül 43 cm és hozzávetőlegesen 150 ezer forintot kóstál. Ti fizetnétek ennyit egy ilyen szoborért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)