Hirdetés

Női hősök a legújabb Star Wars figurák között

|

A Hasbro tanult korábbi hibáiból és legújabb játékaik között végre számos női karaktert is megtalálunk.

Hirdetés

Egy hónapja elég nagy port kavart, hogy Rey karaktere kimaradt a Star Wars: Az ébredő Erő-tematikájú Monopoly társasjátékból. A Rey-figurák miatt is sok rajongó felháborodott, szerintük túl keveset gyártottak belőlük, így jelenleg csak elég húzós áron lehet őket beszerezni az interneten.

A Hasbro hamarosan megjelenő játékfigurái azonban végre a Star Wars univerzum női karakterei közül is merítenek. Nemrég a sajtónak is bemutatták a legújabb készleteket, melyek meg kell hagyni, elég jól néznek ki. A Star Wars: Rebels sorozat hölgyei mellett  Rey és Maz Kanata is szépen kidolgozott figuraként lesz hamarosan megvásárolható.

A nagyobb méretű játékok kedvelői is örülhetnek, a 6 hüvelyk magas Sabine és Leia hercegnő figurák biztosan kiemelt helyet kapnak majd a polcukon.

A hölgyek mellett azért a messzi messzi galaxis híres férfi karakterei is megkapják saját figurájukat. Ezek közül nekem a Knights of the Old Republic legismertebb szereplője lett a kedvencem, bármikor elfogadnék egy ilyen Revan figurát.

Nektek melyik figura a kedvencetek az új felhozatalból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)