Hirdetés

Nosedive - társasjáték készül az egyik Black Mirror epizódból

|

A harmadik évad azonos nevű részét ülteti át az Asmodee társas formájába.

Hirdetés

Aki még nem nézi a Black Mirrort, mihamarabb kezdje el, mert minden része fantasztikus. Mindegyik egy önálló történetet mesél el, sokszor kifigurázva a jelenkort.

Hirdetés

A Nosedive-ban egy olyan világot ismerhettünk meg, amiben a társadalmi helyzet a mások által adott értékelések átlagától függ. Míg egy magas pontszámmal rendelkező egyén rengeteg lehetőséget kap és magas életszínvonalon élhet, valaki, akit a többiek lepontoztak, pillanatok alatt válhat söpredékké. A 3-6 fő által játszható társasjátékban is az lesz a célunk, hogy tökéletes életet éljünk, és kerüljünk mindent, ami a pontszámunkat ronthatja. Kíséri majd egy iOS-es és androidos társalkalmazás, benne több mint 1000, a helyzetünket befolyásoló "élménnyel". Egy menet 45 percig tart, és könnyű belerázódni a játékba. Az Egyesült Államokban november 25-én kerül forgalomba.

Melyik volt szerintetek a Black Mirror legjobb része? Melyikből lehetne még társasjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)