Hirdetés

Novemberben érkezik a Cyberpunk Red

|

A Cyberpunk 2077 előzményeit vázoló asztali szerepjáték új kiadása pont a videojátékkal egy napon jelenik meg.

Hirdetés

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a Cyberpunk 2077 világának alapjait egy Cyberpunk nevű asztali szerepjáték adta, aminek 1988 óta többféle változata megjelent. A legnépszerűbb ezek közül a Cyberpunk 2020 volt, ez adta meg a kezdőlökést a CD Projekt RED-nek is a játék elkészítéséhez, és Mike Pondsmith alkotóval együtt dolgozták ki, hogyan alakuljon a világ 57 év alatt.

Remélve, hogy a Cyberpunk 2077 miatt páran kedvet kapnak a hagyományos RPG-hez is, november 19-én megjelenik a 2045-ben játszódó Cyberpunk Red, amiből egyébként már kaptunk ízelítőt tavaly a Jumpstart Kit formájában, de a teljes változat sokkal többet fog kínálni.

Hirdetés

A 456 oldalas szabálykönyvet 30 dollárért lehet majd megvenni november 14-étől digitálisan, PDF formátumban, míg a nyomtatott példányok 19-én érkeznek, és 60 dollárba fognak kerülni. Azt még nem tudni, hozzánk eljutnak-e. További részleteket a tartalomról a hivatalos oldalon találhattok.

A Cyberpunk 2077 világa album ugyanakkor magyarul is kapható lesz várhatóan már októberben, ha mindenképp akartok valami cyberpunkosat lapozgatni, ezt keressétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)