Hirdetés

Önállóan játszható kiegészítőt kap a Fesztáv

|

Óceánia és Európa madarai után Ázsia szárnyasait is hozzáadhatjuk a Fesztávhoz.

Hirdetés

A Stonemaier Gamesre jellemző, hogy gyönyörű játékokat ad ki, de talán egyik sem olyan szép, mint Elizabeth Hargrave 2019-ben megjelent, a Kennerspiel des Jahres díjat is elnyerő és egymillió példányban elkelt Fesztávja (avagy a Wingspan), ami az évek során kapott egy-egy európai és óceániai madarakat, illetve különböző modulokat tartalmazó kiegészítőt.

A napokban zajló Essen Spiel rendezvény alkalmából bejelentették a következő bővítményt, ami 90, Ázsiában őshonos madárfajjal bővíti a játékot (2800-ról indulva szűkítették a felhozatalt), de nem csak lapokat tartalmaz a gyönyörű, piros doboz.

Hirdetés

Az angolul 2022 decemberében megjelenő (novemberben előrendelhető) Wingspan Asia játszható lesz önmagában, egyedül vagy párban, illetve lehetővé teszi, hogy 6-7 fővel essünk neki a Fesztávnak, viszont ebben az esetben mindig két játékos cselekedhet egyszerre, hogy ne nyúljon a játékidő a végtelenségig. A Duet módban azért versenyezhetünk, hogy bizonyos mezőket előbb foglaljunk el, mint ellenfelünk. A madár- és bónuszkártyák keverhetők a korábbiakkal, kapunk 30 piros tojást, zsetonokat, illetve mindent, ami ahhoz kell, hogy az alapjáték vagy a korábbi kiegészítők nélkül játszhassunk. A szóló mód új automa szabályokat vezet be, amikkel az eredeti bővíthető.

Aki átnézné a teljes szabályfüzetet, itt megtalálja. További részletekkel később jelentkezik a Stonemaier, illetve a hivatalos oldalon ugyan nincs fent, de látunk rá esélyt, hogy a Delta Vision ezt is elhozza. Ár még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)