Hirdetés

Óriási LEGO R2-D2 érkezik hamarosan

|

Május 4-ére akár már össze is rakhatjuk a több mint 2300 elemből álló droidot.

Hirdetés

Nem kell nagyon sokáig keresgélnünk, hogy olyan Star Wars LEGO-szettet találjunk, amiben R2-D2 figura szerepel, de a most bemutatott modell minden eddigin túltesz. A Lucasfilm 50. évfordulója alkalmából május 1-jén megjelenő készlet 2314 darabból áll, és mozgatható alkatrészei is vannak.

A LEGO Star Wars R2-D2 (75308) modell kimondottan 18 éven felülieket céloz, mivel különösen részletes, és teljes mértékben polcra való. 

Hirdetés

A modell behúzható lábszárral, forgatható fejjel, nyitható és kinyújtható első nyílásokkal, felhúzható és forgatható periszkóppal, valamint Luke Skywalker fénykardjával van ellátva, mely utóbbit a fejben található rejtett rekeszben találjuk meg (illetve hát építés közben oda tesszük). Jár hozzá bemutatóállvány táblával, egy R2-D2 minifigura, és egy exkluzív, 50. évfordulós LEGO kocka is. 31 cm magas, 20 cm széles és 15 cm mély, úgyhogy bárhova is tesszük, feldobja a környezetet. Nem meglepő módon az ára is magas: 72 990 Ft-ért lehet a miénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)