Hirdetés

Óriási X-szárnyúval, Csillagrombolóval és diorámákkal készül a LEGO a Star Wars-napra

|

Május elején számos izgalmas új LEGO Star Wars készlet érkezik.

Hirdetés

A LEGO és a Disney együttműködésének köszönhetően megszámlálhatatlan LEGO Star Wars szettet kaptunk az elmúlt években, és amíg a franchise népszerűsége kitart, valószínűleg a partnerség is életben marad. 

Május 4-én lesz a nemzetközi Star Wars nap, ennek alkalmából idén legalább hét új Star Wars LEGO készlet fog megjelenni, melyek mindegyikét szívesen tennénk a polcra - de azért minden bizonnyal az X-szárnyú láttán fog a legtöbbek szíve megdobbanni.

Hirdetés

Az X-szárnyú vadászgép (75355) egy 1949 építőelemből álló, 55 cm hosszú modell, az Ultimate Collector Series új tagja, amihez természetesen Luke Skywalker és R2D2 figurája is jár. Egy tárcsa van a tetején, amivel állítható a szárnyak állása. Méretének és gyűjtői mivoltának megfelelően 101 990 Ft-ért lehet majd hozzájutni május 4-től.

Fiatalabb korosztálynak szól a Tenoo Jedi templom (75358) (június 1-jétől lesz elérhető), és kicsit nagyobbaknak Az Endori csata hősei BrickHeadz szett (40623) Wickettel, Leiával, Luke-kal, Landóval és R2-val, a Kalóz vadászgép (75346)  (május 1-jén érkeznek), a Pókdroid (75361) Groguval, Bo-Katannal és a Sötétkarddal felszerelt Mandalórival, valamint A Mandalóri N-1 vadászgép Microfighter (75363) Grogu és Din Djarin figurákkal (ezekre augusztus 1-ig kell várni).

Izgalmas még az apró Executor Szupercsillag-romboló (75356) is, ami május 1-jén jön, 630 elemből áll, és 28990 Ft-ot kérnek érte.

Képeket és további infókat a linkeken találhattok. Lesz még egy-két mutatós szett (Emperor's Throne Room, Endor Speeder Chase), ám ezek egyelőre nincsenek fent a hivatalos honlapon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)