Hirdetés

Összekente slime-mal támadóját egy kislány, hogy könnyebben megtalálja a rendőrség

|

A 11 éves Alyssa Bonal nemcsak visszaverte a gyermekrablási kísérletet, hanem még meg is jelölte az elkövetőt.

Hirdetés

Érdekes lenne megismerni egy olyan felmérés eredményét, amely arra vár választ a szülőktől, hogy a pokolba kívánják-e a néhány éve befutott, és azóta is őrülten népszerű trutymó, a slime alkotóit, avagy éppen ellenkezőleg, hálásak nekik. Valószínűleg nem nagyon lövünk mellé, amikor azt feltételezzük, hogy Alyssa Bonal szülei az utóbbi tábort erősítik. Azóta legalábbis mindenképp, hogy az említett trutyi is hozzájárult egy férfi letartóztatásához, aki szemet vetett kislányukra.

A mindössze 11 éves Alyssa épp kék slime-mal játszott, amikor arra figyelt fel, hogy kocsijából kipattanva egy férfi rohan felé. Arra már nem maradt ideje, hogy elfusson előle, de szerencséjére sikerült kiszabadítania magát az egyik kezében kést szorongató támadó fogásából közül, sőt közben még alaposan össze is kente a 30 esztendős Jared Paul Stangát. Utóbb így tudták a férfi keresésére induló rendőrök minden kétséget kizáróan azonosítani a gyanúsítottat.

Hirdetés

Nem egyértelmű, hogy a pillanat hevében mennyire lehetett tudatos Alyssa részéről a támadó megjelölése, mindenesetre az NBC Today Show műsorában úgy nyilatkozott, hogy kedvenc sorozata, Law & Order: Special Victims Unit hatására cselekedett, gondolván, jó lesz majd bizonyítéknak.

Az eset a floridai Pensacolában történt, a területileg illetékes Escambia megyei seriff, Chips Simmons úgy fogalmazott, hogy a támadás akkor történt, amikor a kislány épp a buszra várt. Mint kiderült, Stanga két héttel korábban is megkörnyékezte őt, de akkor nem lépett fel agresszíven, Alyssa ennek ellenére berzenkedett a férfi közeledésétől, és beszámolt erről a szüleinek, valamint a tanárainak is. Ennek következtében az anyja rendszeresen kikísérte a buszmegállóhoz, a támadás napja volt az első alkalom, hogy nem így történt. Ezt Stanga meg is próbálta kihasználni, de szerencsére ráfaragott. Jelenleg előzetesben ül, de aligha lesz módja szabadlábon védekezni, mert a bíróság másfél millió dolláros óvadékot állapított meg az ügyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)