Hirdetés

Overwatch - hat új karakterből lett Funko figura

|

Biztos van, aki az utóbbi hónapok Overwatch-metája után sehol nem akarja viszont látni Mercyt, de így is biztosan sokan lecsapnak az őt, vagy az öt másik hőst ábrázoló új Funko Pop figurák egyikére.

Hirdetés

A Blizzardnál is jól tudják, hogy az Overwatch sikerében legalább annyira szerepet játszott a karakterek szerethetősége, mint a képességeik változatossága, így továbbra is folyamatosan érkeznek a játékhoz kapcsolódó új ajándéktárgyak. Akik beszereztek néhányat a hősöket ábrázoló Funko Pop figurák közül, azok most tovább bővíthetik gyűjteményüket, ugyanis pénteken hat új változatot jelentett be a gyártó.

Hirdetés

Egy mókás egybeesésnek hála a jelenlegi meta két kifejezetten erős supportja, Mercy és Zenyatta egyszerre jelenik meg, mellettük Zarya, Sombra és Junkrat Funko-feldolgozását tehetjük ki a polcra. Végül egy Roadhog-figura is érkezik, ami az Overwatch tankjához hűen a nagyobb super-sized figurák közé tartozik, ez tizenöt centis lesz a normál méretű figurák kilenc és fél centiméteres magasságához képest. Az alábbi galériában mindegyik új figuráról megtaláltok egy nagy felbontású képet, de a Funko esetében sok kérdőjel nem hinném, hogy lenne a minőséget illetően.

Ti lecsaptok valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)