Hirdetés

Overwatch - új Genji figura ultizza le a pénztárcánkat

|

A Blizzard ezúttal nem saját maga gyártja le a Genjit ábrázoló figurát, az Overwatch kiborg nindzsáját egy nagy tiszteletnek örvendő külső gyártótól rendelhetjük elő.

Hirdetés

Az Overwatch több szereplője alapján készült már elképesztően menő szobor, így például Reaper és Widowmaker mását is megvásárolhattuk a Blizzardtól. A készítők néhány külső partner segítségével is gyártottak már figurákat, ezzel a módszerrel pedig legközelebb Genji készül majd el.

Hirdetés

Ebben az általában elég jó minőségű termékekkel előálló japán Figma működik közre, ami a Nintendo, a Square Enix, vagy éppen a Marvel karaktereivel is dolgozott már és korábban kiadott egy Tracert is. A Genji figurájuk több különböző fegyverrel lesz kapható, egy katana és egy wakizashi mellett még a surikenjeit is a kezébe adhatjuk, ráadásul rendkívül részletesen testreszabhatjuk majd, milyen pózban álljon az Overwatch támadó hőse.

A hat hüvelykes (nagyjából 15 centi magas) figurát egyébként jelenleg nagyjából 56 euróért, azaz kicsit több mint 17 ezer forintért lehet előrendelni egy amerikai viszonteladótól. A Genji fugura minőségéről az alábbi galériában és a fenti videóban is meggyőződhettek.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)