Hirdetés

Overwatch - saját Nendoroid figurákat kapnak a Shimada testvérek

|

Ezek lesznek azok a figurák, amiket mindenki haza akar majd vinni. A Blizzard legfrissebb Nendoroid párosa várhatóan pillanatok alatt elfogy majd.

Hirdetés

Vannak, akik azért teszik majd az asztalukra a Shimada testvéreket, mert rajonganak értük, és vannak, akik azért, hogy legyen mit kivágni az ablakon, amikor a csapat 6. tagja gyógyító vagy tank helyett Hanzot hozza el. Akárhogy is, várhatóan pillanatokon belül elkapkodják majd az Overwatch új Nendoroid készletét.

Hirdetés

A Nendoroid figurák kis méretük ellenére nagyon részletes kidolgozást kapnak, és még a karakterek képességeit is reprezentálják kis sárkányokkal. A Hanzo és Genji figurák várhatóan 2018. harmadik negyedévében futnak majd be, előrendeléseket viszont már most le lehet adni. Mindkét figura 50 dolláros (~13 000 Ft) alapáron rendelhető meg.

A Hanzo és Genji figurákat a Blizzard saját ajándékboltjában találjátok, számtalan más izgalmas darabbal együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)