Hirdetés

Overwatch - hamarosan új figurával és NERF fegyverrel bővíthetik a rajongók a kollekciót

|

A Blizzard továbbra is együtt dolgozik a Hasbróval és a NERF-fel, hogy még több mutatós merchandise terméket készítsenek.

Hirdetés

Az Overwatch hype-vonaton továbbra sincsen fék. A PTR szervereken már kipróbálható a legújabb karakter, Ashe, és már a LEGO figurák mellett a Lúci-Oh's gabonapelyhet is piacra dobták.

Hirdetés

Ezúttal a Blizzard egy új NERF fegyvert, McCree revolverét jelentette be, így a rajongók a Reaper és D.Va stukkerek után már ezzel is játszhatnak a való életben is. A biztonsági előírások miatt átfestett pisztoly így fog kinézni:

Emellett tovább mélyíti a kapcsolatot a kiadó és a Hasbro is. A játékgyártó cég egy új sorozattal, az Overwatch Ultimatesszel készül, és az első darabot, Mercy 6 inches (kb. 15 cm-es) figuráját már be is mutatták. Íme:

A NERF revolver jövő januártól, az Overwatch Ultimates sorozat pedig valamikor 2019 tavaszától lesz elérhető. Nektek hogy tetszenek a játékok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)