Hirdetés

Elkészítették az első Overwatch Nerf játékot

|

Elég meglepő, de eddig még hivatalosan nem jelent meg Overwatch játékfegyver.

Hirdetés

A Blizzard és a Nerf elkezdték a közös munkát, és az Overwatch kollekció első darabját már le is leplezték. Ez nem más, mint Reaper Hellfire shotgunjának Nerf verziója.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon már a rajongók láthatták a játékot, de hivatalosan még nem vásárolható meg a legújabb Nerf Rival puska. Az Overwatch Reaper Wight Edition nevet viselő játékshotgunt követően még számos közös terméket tervez a Blizzard és a Nerf. Az Overwatch fegyvereket várhatóan jövőre dobják piacra.

A Nerf megállapodás az Actitivsion-Blizzard hatalmas Overwatch merchandising kampányának egy újabb állomása. Korábban együtt dolgoztak a Uniqlo ruházati vállalattal és a Legoval is, sőt még állítólag egy Overwatch témájú receptkönyvet is terveznek. 

Nektek hogy tetszik Reaper Nerf puskája, szívesen kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)