Hirdetés

Percek kellettek, hogy sikeres legyen a Deep Rock Galactic társasjáték Kickstarter-kampánya

|

Újabb ötlet valósulhat meg a társasjátékok iránt érdeklődőknek köszönhetően.

Hirdetés

Kellett neki idő, de manapság már annyira népszerű a Deep Rock Galactic, hogy a Steamen több tízezer szokott lenni az egyszerre játszók száma, és lökött rajta egyet az is, hogy épp most, januárban volt ingyenes a PlayStation Plusban - ez hatmillió új bányász érdeklődését keltette fel. 

Jobbkor nem is indíthatta volna el a MOOD Publishing és a Ghost Ship Games a Deep Rock Galactic: The Board Game Kickstarter-kampányát, ráadásul megtolták egy kicsit a kezdést azzal, hogy mindenkinek, aki az első 24 órában válik támogatóvá, egy gyűjtői fém érmét ígértek.

Hirdetés

A kampány február 10-én este 7-kor indult, és ahogy az a társasoknál lenni szokott, nagyon gyorsan sikerült átlépni az eredetileg kitűzött, 228.501 dolláros célt. Több ezren fejezték ki költéssel, hogy hisznek a projektben, és a legtöbben egyenesen a 153 eurós Collector's Editionre pályáztak, ami egy rakás kiegészítőt, play matet, kártyavédőket, egérpadot és bónuszt tartalmaz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékban legfeljebb négy bányász szerepében, kooperatívan indulhatunk kalandra, és 60-150 percen át kell küzdenünk mindenféle ocsmányságokkal. Lesz benne egy rakás kidolgozott minifigura (az alap változatban csak a főhősök, a Deluxe-ban a 33 szörnyeteg is). Akit bővebben érdekel a projekt, itt találja meg, a szabálykönyvbe is bele lehet olvasni. A megjelenés 2022 végére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)