Hirdetés

Pillanatok alatt meglett a pénz az Assassin's Creed Valhalla kockajátékának valódi kiadására

|

Alig hogy elindult az Orlog Kickstarter kampánya, máris rengetegen mutattak iránta érdeklődést.

Hirdetés

Videojátékok már ritkán készülnek közösségi finanszírozás segítségével, a Kickstarteren a társasjátékok vették át az uralmat, amikre viszont folyton dől a pénz. Várható volt, hogy a PureArts-féle Orlog-adaptáció is sikert fog aratni. 

Az Assassin's Creed: Valhallában bemutatott kockajátékot ketten játszhatják, a cél pedig taktikus kockadobásokkal lenullázni az ellenfél életpontjait.

Hirdetés

A Ubisofttal együttműködésben készülő valódi változat Kickstarter kampánya július 13-án este 7-kor indult, 59 980 dolláros céllal, de a számláló cikkünk megírásának pillanatában már 272 327 dollárnál tart, amit 4386 adakozó dobott össze. Természetesen a támogatók száma folyamatosan növekszik, és van még idő beszállni, ugyanis a kampány csak július 27-én zárul.

Az Orlog alap változata az első 48 órában 44 kanadai dollárba, kb. 11 ezer forintba kerül, utána 5 dollárral lesz drágább (viszont a világ bármely pontjára kiszállítják, az EU-ba vám és egyéb költségek nélkül, de a Magyarországra vonatkozó becsült szállítási költség 39 kanadai dollár).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A dobozban 2 fatálat, 32 életerőszámlálót, 50 zsetont, 2x20 God Favor lapkát, 2 akril kockaszettet és egy érmét találunk, illetve jár mellé minden, amit esetleg a stretch goalok elérésével sikerül feloldani még (400 ezer dollár most a végső cél, simán meglehet). A Tavern Editionért 249 kanadai dollárt kérnek, de abban playmat és egy kürt replika is található

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)