Hirdetés

Pókember: Hazatérés - így nézett ki Peter első jelmeze?

|

Tom Holland Pókembere maga Tony Starktól kapott új gúnyát a belvárosi hősködéshez. Na de hogy nézett ki előtte?

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban egy rövid képkockányira megállt a kamera Peter Parker szekrénye előtt, ahol vethettünk egy pillantást a már sokszor újjászületett szuperhős első jelmezére. Már akkor sem tűnt az többnek egy túlcsicsázott pulcsinál, most már legalább biztosak lehetünk benne: nem is volt több.

Mint minden szuperhősös film, úgy a Pókember: Hazatérés is megkapja a maga figura-készletét, és ebben található az alábbi csodás bábú, amely pazar igénytelenséggel kényezteti a rajongókat.

Ha nem is szeretik a rajongók Tom Holland új cuccát, azért azt be kell látnunk, hogy az többet tud egy spéci szemüvegnél és egy műszálas pulcsinál. Mert a fenti figura alapján abban töltötte hétköznapjait Tony Stark felbukkanása előtt a Pókember. Reméljük, hogy a Hazatérésben azért látunk majd pár jelentet hősünk korábbi akcióiról is, komolyan érdekelne, hogyan parádézott ebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)