Hirdetés

Napi büntetés: Pokémon-kártyával lógott be bárokba, besörözött, összehányt mindent a kiskorú egyetemista

|

Gotta catch 'em all, it's you and me, I know it's my destiny!

Hirdetés

Furcsa ügyben riadóztatták a Georgiai Egyetem rendőrségét augusztus 19-én éjszaka - írja a The Red & Black hírportál. Egy kiskorú hallgatójuk láthatóan részegen jött haza a kollégiumba, összehányta a folyósót és a szobáját, majd elájult az ágyán, miközben szobatársa békésen horkolt a sajátján. A rendőrök megpróbálták felébreszteni a fiút, de nem reagált, a pulzusa viszont rendben volt, így nem is szállították kórházba.

Végül magához tért, és nagy nehezen elmondta: négy sört ivott és semmi mást, nem is drogozott, igaz, előtte melantonint is szedett. A rosszullét annyira nem is meglepő, tekintve, hogy a hallgató még kiskorú (azaz 21 évnél fiatalabb) volt és ez volt (elvileg) az első berúgása.

Hirdetés

A történet nekünk azért érdekes, mert a rendőrök teljesen jogos kérdésére, hogy hogyan jutott alkoholhoz, elmondta:

egy Pokémon-kártyával a kezében kéredzkedett be a kocsmákba, azon pedig nem volt más, mint maga Charizard.

Ez a legdrágább Pokémon-kártya; nemrég 183 ezer dollárért kelt el egy példány egy árverésen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Sajnos nem derült ki, hogy mégis miért fogadta el több kocsma is a kártya felmutatását a személyi igazolvány helyett, de ne akarjunk megérteni mindent ezen a világon. A diák végül egy (feltehetően súlyos) másnapossággal, egyébként következmények nélkül úszta meg az esetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)