Hirdetés

Egyetlen Pokémon kártyáért fizették ki egy családi ház árát

|

A játék legritkább kártyájáról van szó, amiből ez ráadásul egy kivételesen szép példány volt.

Hirdetés

Két hónappal ezelőtt döntött rekordot egy kártyacsomag, ami tele volt közel tökéletes állapotban lévő, első szériás pokémonokkal. Az a készlet 107 ezer dollárért kelt el. Most egy darab Pikachu Illustrator kártyáról van szó, ami 195 000 dollárt, vagyis nagyjából 59 millió forintot ért az új tulajdonosának.

Hirdetés

Az érték oka egyébként az, hogy ez a lap sosem került kereskedelmi forgalomba. Még 1998-ban, néhány verseny győztesei kaptak csak belőlük, és így összesen 39 darab került ki a világba. Hogy ebből mennyi élte túl az azóta eltelt több mint 20 évet, azt nem lehet tudni, azt meg főleg nem hogy ezekből mennyi lenne még eladható állapotban. A PSA jelenleg 10 darabról tudni, de a többinek se híre, se hamva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)