Hirdetés

Ezek a Preacher figurák pont olyan morcosak, mint a sorozat szereplői

|

Az AMC-nek kifejezetten jól sikerült a DC leányvállalatától licencelt brutális képregény sorozatfeldolgozása, így a két főszereplőt gyűjthető figuraként is kiadták.

Hirdetés

Az AMC-nek nemcsak a The Walking Dead képregény feldolgozása jött be, hanem az első évad alapján úgy tűnik, a Preacher tévés változata is kifejezetten népszerű lett. Így Daryl és több másik túlélő után Custer atya és vámpír haverja is a polcunkra kerülhet figura formájában.

Ahogy az egy licencelt figurához illik, Dominic Cooper és Joseph Gilgun kinézetéhez, sőt még a sorozatbeli hajviseletükhöz való jogokat is megszerezték (ez utóbbi azért már az agyrém határát súrolja). A figurákat készítő NECA néhány kiegészítőt is ad a két karakterhez, de mivel ezek közül a legtöbb konkrétan valamilyen alkoholos ital, nem tudtam nem a South Parkban látott Vidéki Manre és az ő felszerelésére asszociálni. Ettől függetlenül Jesse és Cassidy kiválóan sikerültek, azt viszont még nem tudjuk, mennyibe kerülnek majd az idén decemberben érkező, nagyjából 17 centi magas figurák, amiket az alábbi galériában alaposabban is megnézhettek.

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)