Hirdetés

Red Bull Mind Gamers - ismerd meg a szervezőcsapatot!

|

A Red Bull Mind Gamers szabadulószoba világbajnokságának feladatain egy négyfős csapat dolgozik; négy olyan ember, akik mind-mind másban jók.

Hirdetés

Jövő héten ilyenkor már azon izgulhatunk, vajon a magyar csapat diadalmaskodik-e az első Red Bull Mind Gamers escape room VB-n, vagy a 21 további ország delegáltjai szerzik meg az első helyet.

Viszont addig is érdemes megnézni a hivatalos videósorozatot, mely a rendezvény hátterébe enged betekintést. A legújabb részben a három diák és egy professzor alkotta csapatot ismerhetjük meg. Dr. Scott Nicholson felügyeli a projektet, melyhez Robert Durant modellépítési, Sean Harrison művészi, Chris Tenuta pedig problémamegoldó képességével járult hozzá. A csapat a Mind Gamers filmet és sok-sok, escape roomokra épülő valóságshowt is megnézett, hogy ihletet merítsen.

A korábbi epizódokat megtaláljátok itt, itt és itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)