Hirdetés

Red Bull Mind Gamers - milyen az ideális csapat?

|

A Red Bull Mind Gamers szabadulószoba világbajnokság feladatának tervezői elárulják, milyen képességű emberek kellenek egy tökéletes csapathoz.

Hirdetés

A hétvégén rendezik meg Budapesten az első Red Bull Mind Gamers szabadulószoba világbajnokságot, melyen egy magyar csapatnak is szurkolhatunk. Azt nem tudjuk, ők mennyire felelnek meg a Dr. Scott Nicholson által vázolt tökéletes csapatnak, de reméljük, azért legalább annyira jól teljesítenek, mint a selejtezőkben.

A professzor szerint mindenképp kell valaki, aki nagyon ügyes keresésben, valaki, aki jól kommunikál, tudja irányítani a csapatot, illetve olyanok, akik bizonyos típusú fejtörők megoldásában ügyesek. Míg a csapat egy része például matematikai feladatok megoldását rázza ki kisujjból, mások logikai készsége válhat a többiek és önmaga hasznára, de a jó szövegértés, az elvont gondolkodás is sokat segíthet.

A videósorozat korábbi részeit megtaláljátok ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)