Hirdetés

Red Bull Mind Gamers - így készült a világbajnokság feladata

|

A Red Bull Mind Gamers szabadulószoba VB utolsó felvezető videójából azt tudhatjuk meg röviden, hogyan állt össze a végső feladat, amit a versenyzőknek teljesítenie kell.

Hirdetés

Holnap kezdetét veszi a Red Bull Mind Gamers escape room világbajnokság elődöntője, amit másnap a második elődöntő, 25-én pedig a döntő követ. Az iménti linkre kattintva megtudhatjátok, hogyan követhetitek élőben. 

Most azonban nézzétek meg a videósorozat utolsó részét (a korábbiakat itt találjátok), amiben arról beszélnek, hogyan készült el végül a végső feladvány, és hogyan jutott el Budapestre. A csapat nyáron látott neki a tervezésnek. Megnézték a Mind Gamers filmet, tervezgettek, majd összeszedtek mindent, amit a laborban találtak, készítettek pár prototípust, és elpostázták a világbajnokság helyszínére.

Március 25-én, este 8 órától figyeljétek élőben a megmérettetést, izgalmas lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)