Hirdetés

Így néz ki a Red Dead Redemption 2 főhőse 29 ezer dominóból kirakva

|

Egy dominómániás youtuber kirakta a Rockstar vadnyugati játékának főszereplőjét, majd egyetlen mozdulattal ledöntötte az összes elemet.

Hirdetés

Augusztus végén számos, a Red Dead Redemption 2-höz kapcsolódó tárggyal bővült a Rockstar Warehouse kínálata, így többek között egy egyedi dominókészletet is beszerezhettünk a játék mellé. Valaki azonban nem elégedett meg ennyivel. 

Hirdetés

Sokan követik a TheDominoKing néven elhíresült videóst, aki időt és energiát nem sajnálva készít több ezernyi dominóból különböző képeket, majd dönti őket le egyetlen pöccintéssel. A fantasztikus munkái között megtalálható többek között a Cuphead, a Spider-Man, a Mario és a Mega Man is, most pedig ehhez a díszes társasághoz csatlakozott a Red Dead Redemption 2 főhőse, Arthur Morgan. Nézzétek meg a több mint 29375 dominóból, egy hét alatt épített művet, lebilincselő. 

Ha szeretnétek hasonlóan elképesztő felvételeket látni, akkor lessétek meg TheDominoKing csatornáját, tömve van velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)