Hirdetés

Rekordösszegért kelt el ez a Pokémon kártya

|

Újabb ritka Pokémon lap talált gazdára a ZenPlus aukcióján, méghozzá csillagászati áron.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem az arany vagy az ékszerek a legjobban megtérülő befektetések, hanem a Pokémon kártyák, elvégre száz ezer dollár fölötti összegekért találnak gazdára a gyűjtői darabok. Tavaly számoltunk be róla, hogy egyetlen darab Pikachu Illustrator kártya 195 000 dollárt, vagyis nagyjából 59 millió forintot ért az új tulajdonosának, azóta pedig született már egy 224 500 dolláros üzlet is, most viszont sikerült erre is rálicitálni.

Hirdetés

A ZenPlus aukcióján amerikai gazdára talált egy PSA Mint 9-es besorolású ritka Pikachu Illustrator kártya, amely a japán sajtóközlemény szerint közel 235 ezer dollárba (körülbelül 71 millió forintba) került, de az angol változat már 250 ezret emleget.

Bármelyik is legyen, ez jóval több a korábbi csúcstartónál, így joggal mondhatjuk, hogy sikerült Pokémon kártyával aukciós rekordot felállítani. 

Nálatok mi volt a legnagyobb összeg, amit egy gyűjtői tárgyra elköltöttetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)