Hirdetés

Rémálmainkban fog kísérteni ez a 3D-nyomtatott Jabba modell

|

Ha érdekelt, hogy mégis hogyan rendeződnek el Jabba belsőségei, most végre ezt is megtudhattuk.

Hirdetés

Amikor az ember a Star Wars világára gondol, eszébe jutnak filmek és sorozatok, fontosabb karakterek, netán mémek, emlékezetes események, de ezek között ritkán kap helyet Jabba, vagy bármi, ami hozzá köthető. Jason Freeny azonban másképp van bekötve, mint a legtöbb Star Wars rajongó.

Freeny annyira kedveli a hutt gengszter karaktert, hogy még egy látványos, nem éppen mindennapi 3D-s modellt is készített, amivel korábban nem látott formában láthatjuk Jabbát.

Hirdetés

A remekmű először az alkotó Instagramján tűnt fel, majd nem sokkal később a Youtube-on is elérhető lett a modellel foglalkozó videó. Freeny a következőt fűzte hozzá az anatómiailag is érdekes alkotáshoz:

"Ehhez az egyedi figurához az iPad Prómon futó Nomad Sculptban készített csontvázat és egy klasszikus Kenner-féle Jabba játékot ötvöztem."

A figura persze nem csupán 3D-nyomtatással készült, a megálmodójának a nyomtatás után még rengeteg aprólékos feladata volt, mire elnyerte végleges formáját ez a nem mindennapi Jabba.

Megvenni egyelőre nem lehet, Freeny azonban megígérte a követőinek, hogy akik igazán szeretnék, nemsokára megvásárolhatják, előtte azonban sok dolognak utána kell néznie, hogy zökkenőmentesen menjen az árusítás. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)